Кувертюри

Луксознa кувертюра "Prima Casa"

150.00 лв.

Кое прави една кувертюра луксозна? Нейната нежност, качеството на изработката или пък изящната шарка..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Познатите ни кувертюри за спалня изпълняват основната функция да предпазват завивките и спалното бельо от замърсяване и натрупване на прах. Но освен за хигиената в спалнята, те могат също така да допринесат за уюта, комфорта и естетиката в една спалня.

Затова екипът на SpalnoBelyo.eu направи селекция от различни дизайни за кувертюри за спалня и покривала за легла, с които можете спокойно можете да съчетаете цвета на стаята, светлината и завивките.

Изложените тук продукти са направени от естествени материали, с доказан първоизточник и безопасни методи на производство, затова хиляди хора вече се довериха и избраха да пазаруват от нас.

Кувертюри за спалня - идеален избор за всеки дом

Когато избирате куверта за спалнята, първото нещо, за което трябва да се погрижите е това да изберете правилният размер.

Има няколко стила според, които можете да се водите – първият стил е кувертюрата да стига до основата на леглото, така че покрива не само завивката и възглавниците, но и целия матрак.

След това можете да изберете кувертюра, която да покрива само основата до няколко пръста от матрака. Реално каквата и естетична наклонност да имате, тук ще откриете всичко нужно, за да осъществите своите идеи, и то на доста добра цена.

Покривала и кувертюри за спалня - защо са важни

Причината домакинствата да ценят кувертюри толкова много, е понеже задават усещането на цялост на едно легло.

Те са отличен метод за запазване на чисти и безпрашни завивки и спално бельо, както и доста добър начин да аранжирате декоративни възглавници и други елементи във вашата спалня.

Предимствата при употребата на ковертюра в спалнята са:

  • Намалявате праха и мръсотията върху леглото с помощта на качествените кувертюри;
  • Прекратявате процесът по избледняване на завивките;
  • По-рядка нужда от пране на завивки и чаршафи;
  • Трансформирате леглото и му задавате друг цвят;
  • Може да се използва като допълнителна завивка през нощта.

Нашата селекция от куверти за спалня съдържа в себе си най-различни видове покривала за легла, като най-често можете да видите:

  • Куверти с капитонирана основа;
  • Куверти с различни шарки;
  • Куверти с пискюли;
  • Куверти половин размер;
  • Куверти цял размер – до основата на леглото.

За да подберете най-правилната за вас кувертюра е важно да съобразите не само широчината на леглото, но и дължината, както и дебелината на матрака.

Ако целите да постигнете пълно покритие, можете да използвате по-голям размер, ако не – можете да изберете покривала на половин размер.

Кое прави SpalnoBelyo.eu толкова добро място за пазаруване

Това, което ни прави отлично място за пазаруване е сигурността, която доставяме на всеки клиент. Ние сме един от малкото онлайн магазини, който може да докаже произхода на своите продукти, както и да ви даде гаранция за тяхното качество – възползвайте се още днес.